Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenosti s KOSS PORTA PRO

o Navštíveno 12612x o
o 20.04.2012, 01:46 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-04-20 01:49:04
potřebuju poradit co to je za sluchátka, protože si chci někdy poslechnout něco na kole nebo in-linech ,bmx a nemam nic než špunty od Samsungu z mobilu,to neni ono.. Slyšel sem koss SPORTA ale chci zkusit porta pro.

[ Link ]

[ Link ]

Nějaké reference ???

o 20.04.2012, 06:14 | Kamil
Přebasovaný a přeceňovaný "legendy". Kup si radši kvalitní špunty.
o 20.04.2012, 06:53 | hanzz | Upraveno: 2012-04-20 06:56:14
Ano, Porta Pro jsou trochu silnější v basech. Na poslech doma to rozhodně není, ale na rušné ulici mi naprosto vyhovujou. Mám je už spoustu let a nikdy jsem s nima neměl jediný problém ... akorát mne trochu vadí, že je dnes má už každý jouda :)

EDIT: Teď koukám na jejich aktuální cenu. To je docela sranda. Co si pamatuju, tak snad stály i 2.600,- :o)

o 20.04.2012, 07:56 | Crimson
ano legenda mezi sluchátky, sám jsem je na uchu nikdy neměl ale jejich popularita je profláklá :-)
ta cena ted je směšná ..

já za boha nemůžu sehnat molitany na KOSS GT/5
o 20.04.2012, 07:56 | assassin | Upraveno: 2012-04-20 07:58:57
jsou dost prebasovany, ale na hudbu co posloucham mi ten zvuk vyhovuje... docela dost vydrzi a za prachy za jaky se daj sehnat dnes to myslim neni spatna volba... akorat sem posledni dobou zaznamenal ze fungl nove porta pro hraly slysitelne hur nez moje asi 7let stare, jestli nahodou nesla lehce dolu kvalita:(

jinak ty sporta by mely mit stejne menice a tudiz hrat stejne, jen maj oszenejsi ten most.. nema to nastaveni "komfort zone" nebo jak tomu rikaj .. coz sem nikdy nepouzil.

koupil jsem si takhle na poslech na ulici jeste trosku lepsi spunty - sennheisery CX300 a hraji lip, ale ja je mit nemuzu, vadi mi v usich, to ze neslysim nic jinyho a navic treba prenasej po kablech do ucha rusivy zvuky jak se kabel otira o obleceni apod ... tzn vubec je nepouzivam...

hanzz: kolem 2500,- svyho casu stala jen ta verze co mela na kabelech nakou elektroniku a nejak fixlovaly nakej 3d efekt...
o 20.04.2012, 07:59 | Yawor
ty Koss porta pro - to bude asi něco novýho, ne ?

Protože jestli tomu již tak asi 20let není , tak asi nebudeš první s tímhle dotazem a s trochou rozumu, který by se ve Tvých 10letech dal očekávat, bys mohl zkusit třeba Google, kde je miliarda recenzí, fór a porovnání...

že já se tím hrachem stále pokouším házet...
o 20.04.2012, 08:12 | assassin
yawor: chapu, ale to by se dalo napsat na 99procent vsech temat s dotazem tady.... krom toho kdyz ten dotaz v nich polozenej 1:1 prepisu do googlu tak vypadne rozumna odpoved v nekterem z prvnich deseti odkazu... ale tak jednodussi je zalozit tema na AHC a po sty se o tom pekne "pohadat" :)
o 20.04.2012, 08:18 | iwi
PortaPro má otec počítám tak 10 let a maximální spokojenost, má to k nějakému MP3 přehrávači a poslouchá věci jako Leonard Cohen, Springsteen a podobně. Co jsem je měl půjčené já tak i na věci jako Tiesto, Faithless a pod hrají fakt dobře.

@Crimson

Měl jsem podobn problém s CD4 a poslal jsem je na reklamaci a za ten jejich manipulační poplatek v rámci doživotní záruky mi poslaly s novýma molitanama a druhé CD4 co jsem mě prasknutý hlavový most tak mi vyměnili za GT/5, takže bych zkusil poslat jako reklamaci, ten poplatek je kolem 200,-.

o 20.04.2012, 08:20 | LordPeytl
Z aukra a za 350 to budou jedine cinske fejky, ktere maji s kossama podobny maximalne vzhled.
o 20.04.2012, 08:26 | tappaja
Napadlo me to samy jako LP, Porty za 350Kc? Mam pomerne dobre naposlouchany KSC-35, coz jsou ty samy menice bez oblouku, jo, basu je hodne, ale pokud nesedis doma v tichu se sklenkou lihoviny, tak bych rek, ze hrajou bajecne. Prave to bum-cink jim dava peknej riz. A jsou hlucny navenek.
o 20.04.2012, 08:36 | Yawor
assassin : když ony ty hádky už byly i tady :)

[ Link ]
[ Link ] ,-
[ Link ]
[ Link ] ?
o 20.04.2012, 08:37 | Crimson
iwi: a poslat kam ?
o 20.04.2012, 08:45 | iwi
Crimson: viz cz stranky koss
Autorizovaný servis KOSS, kam se prosím obracejte s žádostí o opravu či vyřízení doživotní záruky:
Eurostar Ostrava s.r.o., Čestlice 271, 251 70 Dobřejovice u Prahy (skladový areál u čestlické střelnice)
tel. 323 601 904, koss.servis@eurostar-ostrava.cz
provozní doba: po - pá 10 - 18 hod.
o 20.04.2012, 09:32 | bassaqq
největším problémem u těchto sluchátek je jejich zpracování. vlastnil jsem 3 kusy a žádný se neobešel bez problému (vždy problém s konektorem a jeho následná domácí úprava). navíc časem kabel ztvrdne a trčí jak péro indiána :)) raděj mrkni po Sennheiserech (alespoň PX80, lépe PX100)
o 20.04.2012, 10:18 | Tuner#2
Za 350,- jednoznačně fejk i díky červenému provedení....

Koss Porta Pro stojí 1490,- pokud mají mít doživotní záruku: [ Link ]

Jinak na ven do vlaku/busu super, hluk trochu přemaskuje bassy a tak všeho je tak akorát. Na doma mám jedny k PC když už všichni spí a narazím na nějaký odkaz kde je video opět super. Kabel i za 10let ohebnej u těch na ven už 4 x reklamace za 50,- jednou po fatal destrukci. Jiný sluchátka nechci kor špunty když vidím jak to pak jezdí na reklamace mnohdy neuznané, když se tam dostane maz z uší...
o 20.04.2012, 10:25 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-04-20 10:33:40
to sem zase založil téma :)
tak dostal sem nabídku na DJ Pioneer za 1000kčs [ Link ] ale s timhle se po ulici jít fakt nedá :D
Ty koss jsou pravé,jen je prostě akce hurá koss :)) kámoš s práce má červený a kolega modrý,zvuk stejnej ale mě šlo o to jestli to je dobrá volba za ty prachy.
špunty mi taky vaděj,to je takový protivný v těch uších a s nima vytáhnu i.... to bleee fuj humus prostě.

Cena asi šla dolu,protože na aukru je všechno levnější ale když se podivám na Alzu tak taky nejsou za dvojec a doživotku nepotřebuju ani jí nevěřim. :))
[ Link ]

Yawor: to se nemůžu zeptat na sluchátka ? :P
o 20.04.2012, 10:34 | Tendr
Ale jen s dvouletou zárukou...
o 20.04.2012, 11:05 | FlasH AHC
Tendr: to jo,ale mam sluchátka 4roky nějaký X-Site a jedou v pohodě,jen mi padaj z uší když se ohnu :)
a pecky nee, už ne.

Yawor: to co si dal odkazy sem poctivě přelouskal,jenže tam je řeč o sluchadlech za 4 a více tis. :)
To pio mě lákalo i tyhle [ Link ]

ale jakej je rozdíl v DJ sluchátkách a třeba těma pro domácí poslech ?? Je tady nějaký DJ??
měl bych to zapojené na Nokia 5800XM a časem nějakou lepší MP3/4 třeba.
kosy basovaly to jo,ale díky eq na mobilu se to dalo slušně poladit. a za ty prachy u nás v elekře koupim tak nějaký šroty co nehrajou ani jako ty z aukra.

Tak nevim jaký si vybrat ale ty z aukra jsou teda asi Fake ?
no to pio je veliký a ty druhý zase drahý kurfa.

o 20.04.2012, 11:13 | hopa26 | Upraveno: 2012-04-20 11:16:45
Sluchátka kup tady- www.sluchatka.net
Vyhneš se fejkům,má super ceny a dodání nejrychlejší co jsem kdy zažil.
Jinak reklamace a jednání super,sám tam nakupuji už několik let.

A poštu má zdarma.
o 20.04.2012, 23:32 | LordPeytl
FlasH AHC: no zapomen na to, ze na aukru koupis prave Kossy nebo Sennheisery za 350 :D . Porta Pro a Sennh CX300+CX500 jsou asi nejfejkovanejsi sluchatka na svete.
o 21.04.2012, 00:15 | RedBaron | Upraveno: 2012-04-21 00:17:35
Jako náctiletej jsem tyhle sluchátka taky žral, ale doba pokročila. Dneska jsou to pro mě nahučený a nacinkaný rádobylegendy, který se každýmu, kdo je trochu používal, podělaly už asi tak 6x a pokaždý mu dali nový. Asi to maj dobře spočítaný když ten krám vyrábí za deset korun v nezměněný podobě, a to už od těch časů, kdy mrtvý móře bylo eště marod. K tomu v nich ještě člověk vypadá jak kosmonaut zaseklej v osmdesátejch letech :o)

Osobně jako žádnej velkej hifista a navíc jako bejvalej velkej odpůrce nitroušních pecek (protože mě prostě vždycky škrábaly a tlačily) jsem si za čtrnáct stovek koupil kdysi pecky od Jays a ten zvuk s jasným konkrétním basem místo temného hučení a výškami tak akorát je asi tak o 3 levely jinde a s tou komfortní tenoučkou membránkou, kterou se zatěsňují do boltce, mě kupodivu ani nic netlačí ;-) A už je pěknejch pár let mám a komu je na uši dám, nerad mi je vrací, včetně muzikantů.
o 21.04.2012, 11:29 | DaveX
Já si je na aukru za ty 350 Kč koupil. Nevím, jestli mám špatný kus, nebo to jsou nějaké povedené repliky, ale basy to nemá skoro žádné.
o 21.04.2012, 17:35 | Tendr
Tak to máš opravdu nepovedený repliky.. Měl jsem Sporta i Porta Pro od roku 2000 a ještě teď je občas vytáhnu, do vlaku atd. a jsou přebasovaný, což mi nevadí tolik jako zastřenost na výškách a středech.. Doma poslouchám AKG K400.
o 21.04.2012, 17:47 | CRK
Ptat se tady jak hrajou fejkovy sluchatka :)))
o 21.04.2012, 18:11 | clown
uplny souhlas s RedBaronem ..
ale hlavne, ze to busi a cinka :) mel jsem pora pro asi tyden pujcene, oproti starym Sennum z roku cca 85 o nicem..

ale na techno sracky v MPšrotu na 128kbit v joint stereo urco fajne..

celkem casto ted potkavam lidi s AKG, nevim co maj za zdroj, ale telefon to neni ..

joo, kde jsou ty casy, kdyz jsem v tramvaji vytahl tohle .. 4x tuzkova, vydrz max 2 hodky .. :) dnes k neuvereni

foto k příspěvku  od clown

o 21.04.2012, 22:57 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-04-21 23:01:46
clown :D
Car audio :D
o 21.04.2012, 22:59 | FlasH AHC
ok ok je videt ze se fejkuje vsechno.
Posilam foto tech co hrajou stejne jako ty cerveny kossy.
Kluk to kupoval pres alzu.Hrajou stejne!
Asi divny ale stejnej mobil a zvuk fakt stejnej,heloween,ice cube,ale kde to vynikalo 100zvirat,a zase na bastronic bass i love you ,to nic moc ale metal super,cerna rnb,ska super.
Takze nevim daveX co si kde obednal :D

foto k příspěvku  od FlasH AHC

o 21.04.2012, 23:07 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-21 23:08:26
Zajímavý, že Sporta pro byl vždy laciný odvar a zvukově průser proti originál Porta Pro...

Nechápu ty co tady tvrdí, že Porta nemají středy a výšky jsou agresivní? Já nic takového nepozoruju, ano basů je víc, ale to na ven a nebo občasný klip u PC nevadí... alespoň mě ne a to jsem namlsanej z Bowersů a v práci z HD800 :))

Ovšem pokud to kupujete bez doživotky za 700,- v Alze a nebo ještě za méně, tak se ani nedivím, že nadáváte :)))))))
o 21.04.2012, 23:13 | clown | Upraveno: 2012-04-21 23:13:39
ukrajinska pracka penez ALZA.. nemusi mit vzdy origo :))
o 21.04.2012, 23:48 | DaveX
FlasH: koupil jsem je na aukru za 350 Kč s tím, že to jsou origo a nové. Borec to posílal z Hong Kongu prý to sháněl někde z továrny, která je v Číně, tak bych tomu i věřil..
o 22.04.2012, 09:11 | htd
DaveX: no ja si myslim, ze je prodaval levne, protoze se stehoval zpet do anglie a potreboval je rychle prodat:)
o 22.04.2012, 12:31 | tesil
DaveX: Muzes sem dat prosim foto konektoru?
o 22.04.2012, 12:52 | DaveX
tesil: mám je v práci, každopádně konektor tam je takový malý, přímý a ten jediný je na tom všem divný. Každopádně jsem si toho asi vědom, víceméně to hraje celkem hezky, ale basy tomu chybí.
o 22.04.2012, 14:14 | tesil
Tak v tom pripade nechapu, co veris borcovi z Aukra nejaky kecy....
Original je pozlacenej a zahnutej.
o 22.04.2012, 19:00 | DaveX
tesil: jen jsem chtěl poukázat, že se lidem nemusí věřit, ikdyž má 2000 kladných referencí a prodává sluchátka jako "originál". Do Hong Kongu se mi to fakt posílat nechtělo.

Konektor to má tento: [ Link ]
o 22.04.2012, 19:11 | tesil
OK, ja pochopil, ze aji veris tomu, ze to jsou originaly.
o 22.04.2012, 19:14 | DaveX
No prostě tam byly fotky origo sluchátek někde z netu. Být to prodávající z čech, tak to řešit budu, ale to nemělo cenu no..
o 23.04.2012, 08:55 | TomasW
A co BBC Edition?? Ty mají taky rovný konektor - v Datartu za 990,- jsou celé černé a rovný konektor... je tam nějaký rozdíl proti "klasikám"?
o 23.04.2012, 09:04 | CervinVega
mam znameho, co se do krve hadal, ze fejky nejsou fejky, ze je vyrabi ve stejne tovarne "po sichte" a proto jsou levny, ale "jinak jako origo" :-)
inu, vira je vec osobniho vkusu .-)
o 23.04.2012, 10:07 | LordPeytl
S rovnym (pozlacenym) konektorem se mi vratily z Eurostaru.
o 23.04.2012, 10:49 | Tuner#2
BBC edice očesaná myslím o přítlak a dle slov dovozce zvukově něco jako sporta pro, takže horší.

Konektor na nových z 99% zlacený a úhlový, ale byla i doba kdy bejval rovný. Na opravu jeden čas nebyli úhlové, ale rovné stejně jako jsou na 25th aniversay.
o 23.04.2012, 16:13 | assassin
tuner: hele a podle ceho poznam jestli mam tu zaruku nebo ne? mam je uz asi 6-7 let dovezeny ze statu, nekde sem mel i ten origo obal atd, ale to nevim jestli jeste vyhrabu... uz se mi ulomil jack, ale ten sem preletoval (opravil puvodni jack - odpreparoval gumovej vrsek, odlamal ten nalitej plast, pripajel a zalil epoxy do puvodniho gumovyho obalu) prave z duvodu abych "vymenou" nedostal naky "hur hrajici"... ale bral bych novy molitany..... mam totiz dvoje a jedny sezral vysavac, tzn ty bych klido za 350 "zrepasnul"...
o 23.04.2012, 16:42 | Tuner#2
Na doživotní záruku máš od CZ zastoupení a solidního prodejce certifikát formátu A5 + asi 2 roky zpět ještě u nových sluchátek kód, který po registraci na netu opravňuje k opravám za pouhých 50,-
o 23.04.2012, 16:51 | assassin
hmm tak to k tem sedm let starejm fakt nemam:)
o 23.04.2012, 18:18 | Tuner#2
assassin: Pokud jsou ze států, tak jsi ani neměl. Jedná se o CZ doživotní záruku ;)
o 24.04.2012, 13:36 | RedBaron
Prej doživotní záruku. Spíš doživotní průkaz na výměnu za manipulační poplatek 5x vyšší než je výrobní cena těch sluchátek. Ale skvělej kšeft a 1:0 pro Koss :o)))
o 24.04.2012, 13:50 | Tuner#2
RedBaron: Ty si taky občas do huby nevidíš co? 50,- rozhodně není výrobní cena sluchátek a i původních 150, později 200,- co bejvalo bez registrace pokrývalo tak, tak náklady na držení skladu ND, technika a servisu. Budete se divit, ale dílů dostane dovozce jen určitou kvótu vůči odebranmu zboží a zbytek musí hradit ze svého...

Ale chápu v ČR by se lidem nejvíc líbilo to, aby ochcali ČR zastoupení koupí na ebay a pak chodili nejlépe zadarmo na servis k dovozci :-/

o 24.04.2012, 14:15 | RedBaron
Co zas ječíš, kde mluvím o tom, co by se mi líbilo ochcávat nebo kdes zase sebral, že ti tu někdo šlape po byznysu?

Já akorát obdivuju strategii firmy Koss a jejich krásně vymyšlenou dojnou krávu jménem "Porta Pro", krám s příšerným zvukem a designem zaseknutým v osmdesátkách, náklady na vývoj už desítky let zaplacený, vyrobí to někde v Číně za cenu evropský ovocný žvejkačky a ještě vydávaj glejt, kterej tě "opravňuje" kupovat si to pořád znovu když se to podělá, akorát už ne za původní cenu, jen za sníženou a tý přitom říkaj odborně "manipulační poplatek", fakt super vymyšlený :o)))
o 24.04.2012, 14:22 | Tuner#2
RedBaron: Můj kšeft to není, prodej Porta pro se prakticky zastavil už před nějakým časem tímhle šedým dovozem a neříkám, že za to můžeš Ty.

Ale to co píšeš je silně zvrácená představa reálných nákladů a toho jak funguje servis a jak už jsem psal zde 21.04.2012, 23:07 nechápu tu vlnu nevole na jejich zvuk. Ale třeba je to tím, že narazit na originál je v ČR stejně pravděpodobné, jako potkat rockera na koncertu Evy a Vaška ;))
o 24.04.2012, 14:24 | RedBaron
Zrovna ty nechápeš vlnu nevole na jejich zvuk? Mně nevadí trochu basovější zvuk, mám rád rock a spoustu druhů elektroniky, kde si ho i užiju, ale aby byl basu DVOJNÁSOBEK? To bohužel...
o 24.04.2012, 14:40 | Tuner#2
Dvojnásobek?
o 24.04.2012, 16:11 | Zdeny60
Tone control off :-) A bude to hrát jak víno:-)

Mám modrý Porty a nemohu říct za TU cenu jediný křivý slovo. Jenže já je kupoval někdy v roce 97 či tak.Dodnes je vozím na cesty a hraju večer z noťasu ve flaku a no problém. A že jsem docela rozmazlenej z domu :-)
o 24.04.2012, 16:18 | Tuner#2
Wow, první schoda se Zdeny60!!!

Jinak moje první Porty mám už taky víc než 10 let, ale přitelkyni jsem kupoval před 2 roky ty výroční a zvuk totožný ;)

Jak říká Zdeny na cestování a za ty peníze (myšleno 1500,- co stojí origo) opravdu nevím o lepších. Snad jen Sennheiser PX 100 tomu konkuruje v dané třídě, dokonce hraje lépe když je všude ticho (basů není tolik a mají krapet lepší "prostor"/vzdušnost), ale to je problém venku a nebo nedej bože ve vlaku. S PX 100 jsem jel do práce 2x a zavrhnul jsem je, neb basy v tu chvíli nikde jak to přemaskuje hluk vozu...
o 24.04.2012, 19:13 | Crimson
já jsem dobrej deb*l, přišly mi náhradní molitany z Ostravy na Koss GT/5
a následně jsem zjistil, že mám CD/4ky :-)
o 24.04.2012, 20:33 | Tuner#2
Ozzy: Servis je v Praze v Čestlicích směr Brno pokud to máš blízko, určitě Tě to vymění ;)
o 24.04.2012, 22:08 | Crimson
no to bych projel kalhoty, vem čert 60kč, napsal jsem si o nove, uvidíme zda je maj ..
o 25.04.2012, 07:37 | hanzz
Tak jste mne touhle debatou donutili minimálně po roce Porta Pro vzít a něco si na nich pustit :) Ano, doma zejména na nižší hlasitost jsou krapet přebasovaný. Není problém to eliminovat lehkou korekcí basů. Nicméně venku přes den na rušné ulici hrají opravdu moc pěkně. Žádné bum a cink se samozřejmě nekoná (tedy když si to bum a cink nepustím, že...). Poslouchám většinou spíš muzikantsky náročnější hudbu a ta sluchátka téměř vše reprodukují velice uspokojivě. Řečové pásmo je absolutně bez chyby, žádný nástroj se v celém spektru ani neschovává ani nevyčnívá, vše zní velice věrně, včetně např. bezpražcové basy, která ledaskde zní poměrně srandovně :) Celkově má reprodukce hodně detailů, ale zároveň je zvuk kompaktní. Možná by pro mne mohly mít Porta Pro o něco méně teplý projev, ale to je tím, že jsem zvyklý na velice střídmý a neutrální projev z "velkých" beden.

Myslím si, že ten, kdo Porta Pro haní pro jejich zvuk, je buď nikdy pořádně neslyšel a jenom jede na nějaké vlně portaprobijectví, nebo by si měl minimálně vyčistit uši :)
o 25.04.2012, 09:49 | Tuner#2
Pěkně hanzz pěkně ;)

Kde to můžu podepsat?
o 25.04.2012, 13:32 | RedBaron | Upraveno: 2012-04-25 13:34:22
Tyhle sluchátka si v pásmu pod 200 Hz prostě vyrábí hukot, který v reprodukované hudbě nikdy nebyl a na ostatních sluchátkách ani reproduktorech se nevyskytuje.

To, že je to dobrý k tomu, aby to přehlušilo hluk tramvají při venkovním poslechu, je asi tak stejně dobrá výmluva jako ta od výrobce spodků s dírou na zadku, že si je nikdy nemůžete pos.at. Jenže co chudáci kalhoty (uši)? :o)
o 25.04.2012, 13:49 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-25 13:50:50
Redbaron: Zůstaň raději u focení a nebo si na svém MP3 vypni všechny ty nesmyslný ekvalizace ;)) Když nepřesvědčil ani Zdeny, tak už nevím...
o 25.04.2012, 13:53 | RedBaron
Myslím si, že zrovna hudba je něco tak individuálního, že nějaké "přesvědčování" tu nemá co dělat ;-) Já ekvalizace nepoužíval nikdy a u ničeho, rád poslouchám hudbu "rovně".
o 25.04.2012, 14:05 | assassin | Upraveno: 2012-04-25 14:06:35
RB: a nemel si jen smulu na nakej nepovedenej kus/fake? Me fakt prijde ze hrajou dobre... mel sem doma i ty PX100 a mozna ze byl zvuk vernejsi, ale me se stejne vic libil z tech kossu. nektery veci na nich posloucham radeji nez z velkejch beden, je teda fakt ze nemam zadny zvlastni (marantz PM7000 + mission 703)

(samo v dane cenove relaci a s prihlednutim k tomu ze jsou to sluchatka na tahani a ne na domaci poslech...)
o 25.04.2012, 14:24 | hanzz
to RB: Otázkou je, co, v jaké kvalitě a z čeho na těch sluchátkách posloucháš. Já jsem si zkušebně projel cca 15 songů, které mám docela "v uchu", od metalu přes pop, rock, elektroniku, funky, latinu až po jazz a všechno dobrý ... teda až na song Tajne milovanie z desky I.M.T. Smile - Live (2007), kde ty basy byly bez korekce opravdu těžce stravitelné. Hned jsem si to puslit na domácích bednách (Mordaunt-Short), které si s tou nahrávkou sice poradily o poznání lépe, ale kde ty basy byly celkově také trochu nepřehledné, takže bych to viděl spíš na probém zvukaře, než sluchátek nebo beden :)

o 28.04.2012, 10:52 | FlasH AHC
teda tady se to rozjelo :)
Tak jak poznám "FEJK" ?
oba jak červené tak koss sporta mají rovné konektory.
A jak sem psal tak DJ Sluchátka přece nemůžu nosit v práci :D (Otík, vesničko má středisková)

Dobrá nabídka byla na ty alpiny bez drátu ,ale těch sem si všimnul dlouhoooo !!!! :GRRRR :X
o 28.04.2012, 11:24 | bassaqq | Upraveno: 2012-04-28 11:25:27
pokud muzes, vyber si radej s tim zahnutym konektorem, vydrzi o trochu déle než ten rovný. opravdu dávej pozor at moc ten konektor "nevytrháváš" ze zdířky když zvedneš hlavu nebo si stoupneš, jinak si zaděláš hodně rychle na problém...za ty prachy dobrý zvuk k mp3/mp4/telefonu...vydolují z toho maximum :)
o 28.04.2012, 20:32 | Tuner#2
Už jen to, že jsou i červený svědčí o tom co to bude zač... Porty byli vždy jen modrý a k 25ti letům černo šedivý výroční...
o 03.05.2012, 12:22 | FlasH AHC
Teda asi bych si nařezal :D
já takovej Youtubkovej král a nepodivám se na Fake a origo :D
Tuner2: ale byla edice červených RED HOT to sem se dočet na nějakym serveru z Helsinek :D

takže mam doma fake jak vyšitej :D
DaveX: pošli sem fotku tvého balení jaká je tam věta :D
Iphone vyhrává :D

[ Link ]

tady sem se trochu zasmál
[ Link ]

rozbalení origo
[ Link ]

tady máme červenou karkulku jako FEJK
[ Link ]

tady je to jasně vidět
[ Link ]

předložte své balení :D
o 03.05.2012, 12:24 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-05-03 12:25:53
krásný test

[ Link ]
o 03.05.2012, 13:38 | Tuner#2
O žádné red hot sérii nevím a to prodávám Porty 13let. Min. české zastoupení je nikdy nemělo...
o 03.05.2012, 13:55 | FlasH AHC | Upraveno: 2012-05-03 13:57:16
Tuner#2: a že nenabídneš :D

tady je máš :

[ Link ]

[ Link ]
o 03.05.2012, 14:07 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-03 14:13:57
Ty seš snad natvrdlej ne? Přečti si tohle znova: 28.04.2012, 20:32 Prostě červený Porty nikdy v ČR nebyly a pokud je někdo nabízí, tak je to jasný fake a černý dovoz... Navíc záruka 24M o tom vypovídá snad vše ;)

Stačí napsat, za 1.490,- + pošta jsou Tvoje...
o 07.05.2012, 21:16 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-07 21:16:33
Zatím žádné objednávka nepřišla...

ale pokud máš iPhona/iPoda tak ještě že jsi počkal, je nový model s ovládáním těhle mašinek: [ Link ]

:-))
o 08.05.2012, 00:02 | Tendr
Docela rejžujou na 28 let starým artiklu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.492 sekund.